moschatotv.gr
Karnavali2024 2
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟΣΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Μεγαλειώδης παρέλαση με 5.000 καρναβαλιστές και χιλιάδες επισκέπτες στο Καρναβάλι Μοσχάτου-Ταύρου 2024

Κοινοποίηση

Την Κυριακή 10 Μαρτίου το μεσημέρι, η Λεωφόρος Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο «πλημμύρισε» από χιλιάδες καρναβαλιστές που συμμετείχαν στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, αλλά και χιλιάδες επισκέπτες της πόλης που ήρθαν για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν την παρέλαση και τη συναυλία που ακολούθησε. 

Ο Δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Ευθυμίου, έδωσε το έναυσμα λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι και 5.000 καρναβαλιστές, με πολύ κέφι και εορταστική διάθεση από το Μοσχάτο, τον Ταύρο και από άλλες περιοχές, χόρεψαν και διασκέδασαν στη λεωφόρο!

Την καρναβαλική παρέλαση στο Μοσχάτο παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Καρύδη, ενώ τα πληρώματα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό! Πολλά ευφάνταστα θέματα σκόρπισαν την ενέργειά τους και το κέφι τους σε όλη την Λεωφόρο. Ξεχωριστό τόνο έδωσαν τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία της πόλης μας.

Η γιορτή συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι και μετά την παρέλαση με το ColourDayFestival αλλά και τη συναυλία με τη Lila και τους Kings, με τους νέους μας να συμμετέχουν ενεργά!

Το παρόν στο καρναβάλι έδωσαν ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης και ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής και π. Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Άκης Δείξιμος που είχε και την ευθύνη για τη διοργάνωση αλλά και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή στήριξαν όλη τη διεξαγωγή του Καρναβαλιού. Υπεύθυνη για την υγειονομική κάλυψη της παρέλασης ήταν η RSFHellas και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής, ενώ ο μεγάλος χορηγός του φετινού καρναβαλιού, η FANTA, συμμετείχε στην παρέλαση με το δικό της εντυπωσιακό άρμα και με πλήρωμα καρναβαλιστών.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζει τις εκδηλώσεις του την Καθαρά Δευτέρα στον Ταυρο, στις 11.00 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Αγ. Γεωργίου), με τα παραδοσιακά Κούλουμα και τη συναυλία με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη λαϊκή του ορχήστρα. Συμμετέχει η Σταυρούλας Εσαμπαλίδη.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Την Κυριακή όλη η πόλη μας έζησε μία μεγάλη, μία υπέροχη γιορτή! Μια γιορτή που στηρίζεται σε γερά θεμέλια, στη συμμετοχή των ίδιων των συμπολιτών μας οι οποίοι κάθε χρόνο κατεβάζουν όλο και πιο ευρηματικά πληρώματα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους εργάσθηκαν σκληρά για την προετοιμασία της καρναβαλικής μας παρέλασης. Στη Δημοτική Αρχή, στην αντιδημαρχία πολιτισμού αλλά και σε όλους τους αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, στους συνεργάτες μας στον πολιτισμό και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους στον Δήμο που εργάζονται για τη διεξαγωγή του καρναβαλιού, αλλά και για να επαναφέρουν την πόλη με το τέλος του καρναβαλιού σε άριστη κατάσταση. Επίσης, σε όσους κάθε χρόνο συμβάλλουν ώστε το καρναβάλι μας να δυναμώνει: Τα σχολεία μας, τους Συλλόγους Γονέων, τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία μας, το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού που για άλλη μία χρονιά ξεσήκωσε τους νέους μας με το ευρηματικό του παιχνίδι! Αξίζει να σταθώ ιδιαίτερα στη συμβολή των χορηγών μας που κάνουν δυνατή μία τόσο μεγάλη διοργάνωση!

Σας περιμένω όλους κοντά μας την Καθαρά Δευτέρα, στον Ταύρο, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης-Αγ. Γεωργίου, για να γιορτάσουμε παραδοσιακά τα Κούλουμα και να απολαύσουμε τον Γρηγόρη Μπιθικώτση με την λαϊκή ορχήστρα του!»

Karnavali2024 12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΥΣΗ SILVER ALERT

Εστάλησαν τα πρώτα SMS για δωρεάν μαστογραφία στις νέες ηλικιακές ομάδες δικαιούχων

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Αέρια στο στομάχι: 4 υγιεινές τροφές που τα καταπολεμούν